Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland, voorheen OSB, is al 40 jaar de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.

Schoonmaak is cruciaal.

Dit heeft de coronacrisis in Nederland wel aangetoond. Schoonmaak en hygiëne vormen de basis van een schone en veilige werk- en leefomgeving. Schoonmakers staan voortdurend in de frontlinie in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Zij leveren waardevol werk voor het functioneren van onze maatschappij, de gezondheid van mensen en voor een veilige en schone werk- en leefomgeving

Belangenbehartiger

Schoonmakend Nederland behartigt de belangen van ongeveer 300 ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland.

Gedeelde Visie

Schoonmakend Nederland werkt vanuit de visie dat de schoonmaaksector helpt de wereld te verbeteren voor mens, milieu en economie.

Missie

Schoonmakend Nederland staat naast, voor, achter en tussen de ondernemers, werkgevers en werknemers in onze schoonmaakbranche.

Platformen

Schoonmakend Nederland speelt in op de behoeften van de mkb-bedrijven binnen de sector en de verschillende specialismes hierin.