Opleveringen

Verbouwing, verhuizing of opleveren van een pand? Ook dan staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld bij een opleveringsschoonmaak wanneer je je pand verkocht hebt, of een frisse schoonmaakbeurt als er potentiële kopers of huurders langskomen. Gebruiksklaar en BLINKend schoon!

Voor de Schoonmaak

Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt Blinkt Facilities eerst vrijblijvend langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd. Indien deze akkoord is, maken wij samen een afspraak, zodat we de werkzaamheden op een moment naar keuze kunnen uitvoeren. Dit is bij een verbouwing of renovatie ook mogelijk in overleg met de aannemer of uitvoerder van het betreffende object.

Tijdens de Schoonmaak

  • Schoonmaakwerkzaamheden die verricht kunnen worden:
  • Stofverwijdering in het gehele pand
  • Verwijderen van verf- en kitresten
  • Verwijderen van cementsluier van wand- en vloertegels
  • Verwijderen van stickers
  • Stofzuigen van aanwezige vloerbedekking
  • Glasbewassing
  • Reinigen van kozijnen en vensterbanken
  • Schoon opleveren van toilet, badkamer en keuken

Na de Schoonmaak

Blinkt Facilities is er ook voor na de opleveringsschoonmaak. Na onze opleveringsschoonmaak kennen wij het pand goed, waardoor we direct een plan van aanpak vast kunnen stellen voor het reguliere schoonmaakonderhoud. Je kunt ervoor kiezen om het pand regelmatig te laten onderhouden door onze schoonmakers. Zo ziet het pand er vanaf het begin altijd netjes uit!

Blinkt facilities portfolio

Zorginstellingen

Hygiëne speelt in de zorg- en welzijninstellingen een belangrijke rol. Desondanks bestaan er grote verschillen in de behoefte aan schoonmaak in verschillende instellingen. En dat vraagt meer van onze medewerkers dan alleen het ''simpel'' uitvoeren van standaard schoonmaakinstructies. Interactie met het personeel, de patiënten, bewoners en bezoekers minstens zo belangrijk.  Een schone leefomgeving zorgt ervoor dat men zich prettig en thuis voelt. Het draagt ook bij aan een positief imago van de instelling. BLINKT is betrokken en wij letten tot in het kleinste detail op optimale hygiëne. Wij zorgen voor schone ruimtes waar bacteriën geen schijn van kans hebben.

Horecagelegenheden

De gastvrijheid die uw gasten ervaren, hangt in grote mate samen met de kwaliteit van de schoonmaak van uw hotel, restaurant, lunchroom, brasserie of café. Een schone omgeving nodigt uit om binnen te komen en zorgt voor een prettig verblijf. Ons gezamenlijke doel is de tevredenheid van uw gasten. Vanuit onze ervaringen in de horeca weten wij hoe belangrijk flexibiliteit is in deze branche. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u deze flexibiliteit kunnen bieden. Of u nu een vast team op uw locatie wilt of simpelweg werken op afroep, alles is mogelijk bij ons. Vanwege ons persoonlijk contact met klanten en ons vakmanschap is BLINKT anders dan andere bedrijven.

Onderwijsinstellingen

Het onderwijs moet een schone en prettige omgeving bieden aan leerlingen. Een omgeving waar veel kinderen en volwassenen samen zijn, moet te allen tijde schoon zijn. Hygiëne speelt een grote rol en is van invloed op de totale schoolbeleving.  Voor ouders is een verzorgde indruk belangrijk bij de schoolkeuze voor hun kinderen. Om de basisvoorwaarde van een verzorgd gebouw te waarborgen, is een goede schoonmaak partner onmisbaar. BLINKT draagt op een eigen manier bij aan een betaalbare, schone leeromgeving. Vanwege ons persoonlijk contact met klanten en ons vakmanschap is BLINKT anders dan andere bedrijven.

Kantoren

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt die bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers.  Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. BLINKT levert u scherp geprijsd en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en gaan voor een goed resultaat.