Facilitaire Dienstverlening

De betekenis van facilitaire dienstverlening is het helpen organiseren en uitvoeren van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. Blinkt Facilities levert deze dienstverlening.

Blinkt Facilities is gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten. Een familiebedrijf met de hoofdvestiging in Reeuwijk heeft de unieke eigenschap te beschikken over een compleet facilitair portfolio, onderverdeeld in gespecialiseerde afdelingen. Werkzaam in de sectoren schoonmaak, beveiliging, catering en horeca (strategische samenwerking met Bro Security & Services).  Blinkt Facilities is naast Nederland ook actief in België. 

Onze meest gekozen diensten vindt u hier!

Specialistisch Reiniging

Bij SR zijn wij altijd bezig met bijzondere reiniging technieken. Hierbij is een bredere kennis, certificeringen en in sommige gevallen zelfs keurmerken noodzakelijk.

Facilitair Management

Facilitair Management ondersteund activiteiten die nodig zijn, zowel op het strategische niveau van de organisatie, als op het praktische niveau van de individuele werknemers. 

Detachering

Langdurig of een tijdelijk project? Geen ruimte voor een nieuwe medewerker? Behoefte aan een bepaalde expertise? Behoeftes, ervaringen en kennis delen? Ga voor onze detachering service en ontdek de mogelijkheden.

Onze voordelen

 • Landelijk schoonmaakbedrijf!

  Centraal gelegen in Nederland, met een landelijk bereik geeft ons de mogelijkheid om op de mooiste plekken van Nederland actief te zijn!

 • Persoonlijke touch!

  Onze dienstverlening is in alle opzichten persoonlijk. Geen klant is het zelfde! Wij zetten daarom in op persoonlijk contact en houden de lijnen zo kort mogelijk.

 • Klanten korting in onze shop!

  Geniet van het voordeel om de inkoop van diensten te combineren met de inkoop van artikelen. Wij hebben de meest voorkomende artikelen voor u in het assortiment tegen een voordelig tarief.

 • 30 Dagen proeftijd!

  Wij staan 100% achter onze dienst! Wij geven daarom bij het aangaan van een onderhoudsovereenkomst voor al onze facilitaire dienstverlening de eerste 30 dagen proef.

 • Gegarandeerde dienstverlening!

  Wij garanderen onze dienstverlening en doen dit doormiddel van onze piket dienst. Zo verkleinen wij de hinder bij ziekte, verlof, of enig ander gerelateerde afwezigheid

 • Totale facilitaire dienstverlener!

  Als Totale Facilitaire Dienstverlener heb je het voordeel om uw afdeling facilitair bij ons neer te legen, oftewel het uitbesteden van uw afdeling facilitair.